WRITER'S COLLAB x Sandra J. Paul (15-26j)

Altijd al eens een spannende Young Adult thriller willen schrijven, maar niet zeker waar te beginnen? De stap naar dit genre hoeft niet groot te zijn.


In deze workshop leer je concreet hoe je aan een thriller begint, of dat nu een boek of een kort verhaal is. Schrijfster Sandra J. Paul licht aan de hand van concrete tips & tricks toe hoe je inspiratie vindt en dit vervolgens in de praktijk omzet, waarbij je leert om de eerste beginselen voor een spannende thriller neer te zetten.


Daarnaast vertelt Sandra ook over Dead Girls Don't Talk, haar nieuwste Young Adult omkeer thriller, die intussen aan verschillende landen verkocht werd en licht ze een tipje van de sluier op over haar nieuwste boek The Last Days of Holly Hayes, dat in het najaar van 2024 zal verschijnen. 


Voor taalmakers van 15 tot 26 jaar. 

Sandra J. Paul is een creatieve duizendpoot die psychologische thrillers, spannende Young Adult, jeugd- en kinderboeken schrijft in het Nederlands en in het Engels. Zij debuteerde met Het Eiland, maar staat vooral bekend om haar thrillers Mijn Waarheid, Verknipt, Hell City en Dead Girls Don't Talk. Haar boeken zijn intussen vertaald en uitgebracht in ruim tien landen. In 2025 wordt haar thriller The Girl Without A Voice uitgebracht bij Watkins Publishing. Naast auteur is ze ook de eigenaar van Hamley Books en Agile (IT) coach.


De boekvoorstelling van Dead Girls Don’t Talk en WRITER’S COLLAB x Sandra J. Paul loopt in samenwerking met Hamley Books en Standaard Boekhandel Leuven. 


Wil je meer leren van Sandra J. Paul? Wees er dan vroeg bij op 28 april want voor de schrijfworkshop om 15u vindt de boekvoorstelling van Dead Girls Don’t Talk plaats! Zo ontdek je Sandra’s reis naar het schrijverschap en het schrijfproces van Dead Girls Don’t Talk. 


Nog 8 vrije plaats(en).

Inschrijven

Inschrijven kan tot 25 apr. 2024 21:59

Sessie(s)

zondag 28 april van 16u tot 17u


Details

Georganiseerd door TOTAAL, de jongerenwerking van Creatief Schrijven vzw, & Hamley Books

Docent Sandra J. Paul

Duur 1 dag(deel)

Start 28 apr. 2024 14:00

Einde 28 apr. 2024 15:00

Prijs Gratis

Regio Vlaams-Brabant

Locatie #YA Underground (Standaard Boekhandel), Rector de somerplein 5, Leuven

Leeftijdscategorie -18

Type Groepscursus


Nog 8 vrije plaats(en).

Inschrijven

Inschrijven kan tot 25 apr. 2024 21:59

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!