Zin in musea: schrijven - WIELS

Dagen
15
Uren
07
Min
19
Sec
23

Omschrijving

Als een van de meest toonaangevende instellingen voor hedendaagse kunst in Europa presenteert WIELS tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars, zowel opkomende talenten als gevestigde waarden. Stap binnen met docente Christina Vanderhaeghe en met schrijfgenoten en laat je inspireren door dé kunst van vandaag. 

In de voormiddag krijg je uitdagende schrijfopdrachten en een rondleiding. In de namiddag trekken we ons terug in een zaaltje om ideeën uit te schrijven. Wordt het resultaat een reeks gedichten, een kort verhaal of een column? Wij zijn benieuwd.

Momenteel lopen er twee grote tentoonstellingen in WIELS.
Het oeuvre van kunstenaar Wolfgang Tillmans draait rond zichtbaarheid: wat is zichtbaar en wat blijft verborgen? Laat je meevoeren door zijn grensoverschrijdende benadering op fotografie en beeldende kunst. Bekijk ook het werk van Thao Nguyen, die Vietnam naar België brengt en de vaak turbulente geschiedenis van haar thuisland op poëtische wijze in leven houdt.

 

Korting:

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart). 


Nog 6 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

Zaterdag 25 april van 10 tot 17u


Inschrijvingsdeadline

24 apr. 2020 14:00


Details

Prijs € 42.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Christina Vanderhaeghe

Locatie Wiels, Brussel

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners

Regio Brussel


Nog 6 vrije plaatsen.

Inschrijven