Nieuws

Ontdek het cursusaanbod najaar

Wat de toekomst biedt, weet niemand. Wat we wel weten is dat het najaar 2020 opnieuw een heel divers aanbod schrijfcursussen voor je in petto heeft. Tijd om je schrijftalent aan te scherpen? Zet je je eerste stappen in het schrijflandschap of heb je dat boek al in je hoofd?
Proza, poëzie of misschien toneel? Het aanbod is bijzonder divers.

Van een basiscursus horen, zien en schrijven in Hasselt, over portretschrijven in Borgerhout, schrijven in toonaangevend museum WIELS tot een gloednieuw fantasytraject in Melle.

Download het handige cursusoverzicht (downloadknop rechts) of surf naar de cursuskalender

Snuister in het aanbod, ontdek de cursus die jou op het lijf is geschreven en schrijf je in!

 

Coronaproof


Al onze cursussen zijn coronaproof. Niet alleen kiezen we lokalen die ruim genoeg zijn voor inspirerende lessen op veilige afstand van elkaar. We zijn ook flexibel: annuleren kan op elk moment, wij betalen 100% terug.

Komt er een nieuwe lockdown? Wij doen er alles aan om de cursus online te laten plaatsvinden.

 

Cursusbrochure op papier ontvangen? 

Wil je de gloednieuwe brochure met het cursus- en wedstrijdaanbod van het najaar thuis ontvangen? Stuur een mail naar info@creatiefschrijven.be en we sturen je een exemplaar per post.

Of nog beter, neem een abonnement op ons magazine VERZIN en je mist geen enkele cursuskalender meer. Je krijgt hem dan automatisch twee keer per jaar samen met het tijdschrift in je brievenbus. 

 

Jouw woorden op onze volgende schrijfbrochure?


Dat kan! Neem deel aan de schrijfwedstrijd 'Zinsmeden' op Azertyfactor. En wie weet, verschijnen jouw woorden volgende keer in de brochure.  

Gepubliceerd op

19 aug. 2020

Download

Kalender