Nieuws

Ontdek het cursusaanbod voorjaar

Het zijn onzekere tijden, maar wij blikken toch al graag vooruit en schotelen je het nieuwe aanbod voor. De meeste cursussen kunnen, indien nodig, ook online plaatsvinden. 

Wil je jouw schrijftalent aanscherpen? Houd je in 2021 aan minstens één goed voornemen, volg een schrijfcursus.  

Kies je proza, poëzie, toneel of misschien liedteksten? Of je je eerste stappen in het schrijflandschap zet of dat boek al in je hoofd hebt, maakt niet uit. Ons aanbod is bijzonder divers.

Leer dialogeren in Borgerhout, portretten in woorden vatten in Antwerpen, autobiografisch schrijven in Hasselt of fantasy creëren in Melle. Of blijf gewoon in je kot en ga aan de slag met een literair blog, leer e-mails schrijven die meer effect hebben of schaaf je spellingkennis bij. 

Nieuw! Voor kinderen plannen we de vakantiekampen Schaduwverhalen en Tijdreizigers

Grasduin online in de cursuskalender of download het handige overzicht (downloadknop rechts). 

Ontdek de cursus die jou op het lijf is geschreven en schrijf je in!

 

Coronaproof

Al onze cursussen zijn coronaproof. Dat betekent dat wij nauwlettend de veiligheidsvoorschriften volgen, onze cursussen geven in lokalen die voldoende ruimte bieden voor creativiteit op een veilige afstand.

Kan je last-minute toch niet komen omdat je in quarantaine moet of ziek bent? Tot op de startdag van de cursus mag je kosteloos annuleren. Je ontvangt een volledige terugbetaling of een tegoedbon.

Komt er een nieuwe lockdown? Dan doen we ons uiterste best om de opleiding online te laten plaatsvinden.

 

Cursusbrochure op papier ontvangen?

Wil je de gloednieuwe brochure met het cursus- en wedstrijdaanbod van het voorjaar thuis ontvangen? Stuur een mail naar info@creatiefschrijven.be en we sturen je een exemplaar per post.


Of nog beter, neem een abonnement op ons magazine VERZIN en mis geen enkele cursuskalender meer. Je krijgt hem dan automatisch twee keer per jaar samen met het tijdschrift in je brievenbus.

 

Jouw woorden op onze volgende schrijfbrochure?

Dat kan! Neem deel aan de schrijfwedstrijd 'Bezette Stad', binnenkort op Azertyfactor. Wie weet, verschijnen jouw woorden volgende keer in de brochure.

Evelien Feys won de wedstrijd 'Zinsmeden' en kreeg een prominente plaats op onze voorjaarsbrochure. Proficiat Evelien! 

 

Een schrijfcursus cadeau doen?

Ben je op zoek naar een origineel (eindejaars)cadeau voor iemand met verborgen schrijftalent. Waarom verras je een poëtische ziel niet met een schrijfcursus? Ontdek onze Creatief Schrijven Cadeaubon. Wil je zelf graag een cursus volgen, maar is jouw spaarvarken leeg? Dan kan
je ook gewoon je familie en vrienden vragen jou een bon
cadeau te doen. Te koop in onze shop

Volg een schrijfcursus