Creatieve zomerkampen voor kinderen

Ben jij op zoek naar een creatief vakantiekamp voor jouw oogappel? Creatief Schrijven Jong organiseert in juli en augustus meerdere kampen waar toekomstige superhelden, uitvinders en tijdreizigers welkom zijn. Schrijf in voor een zomer vol plezier.

 

VAKANTIEKAMP: Superhelden en Superschurken

We verkennen de wondere wereld van de superhelden en de duistere schuilplaatsen van de schurken. We creëren onze eigen helden en schurken en maken samen een stripverhaal. Op het einde van dit atelier nodigen we ouders, broers en zussen uit om te komen luisteren naar ons verhaal.

Van 1 tot 5 juli in Bibliotheek Permeke, Antwerpen.


VAKANTIEKAMP: Eureka, ik héb het!

Met de wijsheid van onze genieuze voorgangers bouwen we samen vijf dagen aan een uitvinding die de wereld zal veranderen. We gaan aan de slag met taal en onze pen. Aan het einde van dit atelier verbazen we ouders en familie met onze eigen gloednieuwe creatie. 

Van 8 tot 12 juli in Bibliotheek Permeke, Antwerpen.


Zomerschool Antwerpen - Van Superheld tot Talent

Onze zomerschool 'Van superheld tot talent' wil kinderen tussen 9 en 12 jaar op een speelse wijze laten oefenen met de Nederlandse taal, zowel op vlak van spreken, lezen als schrijven. Hiervoor voeren we allerlei leuke, creatieve taal- en knutselopdrachten uit. 

Van 19 tot 23 augustus en van 26 tot 30 augustus in 't Werkhuys, Borgerhout.


VAKANTIEKAMP: Circusartiesten

In vijf dagen ontdekken we de spectaculaire wereld van het circus en zijn bewoners. We leren grapjes maken als een clown en de trucjes van een echte goochelaar. Op het einde van dit atelier nodigen we ouders en familie uit en toveren we onze eigen circusact tevoorschijn.

Van 19 tot 23 augustus in Bibliotheek Permeke, Antwerpen.


ZOMERKAMP: Circusartiesten - VOL

In vijf dagen ontdekken we de spectaculaire wereld van het circus en zijn bewoners. We leren grapjes maken als een clown en de trucjes van een echte goochelaar. Op het einde van dit atelier nodigen we ouders en familie uit en toveren we onze eigen circusact tevoorschijn.

Van 26 augustus tot 30 augustus, in de Hoogmis, Edegem.


VAKANTIEKAMP: Tijdreizigers

Hoe denk jij dat de toekomst eruit ziet? We schrijven samen aan een virtueel verhaal en bouwen onze eigen schrijfrobots die we loslaten op papier. Op het einde van dit atelier nodigen we ouders en familie uit om te komen luisteren naar ons verhaal en mee rond te kijken in de toekomst.

Van 26 tot 30 augustus in Bibliotheek Permeke, Antwerpen.

 


De vakantiekampen zijn een samenwerking tussen Creatief Schrijven vzw en Bibliotheek Permeke, met steun van de Stad Antwerpen in het kader van de Antwerpse cultuurweken. 

Praktisch

Van 1 jul. 2024 08:00

Tot 30 aug. 2024 15:00

Locatie Verschillende locaties. Bekijk de infopagina van elk kamp.


Organisatie

Creatief Schrijven vzw en Bibliotheek Permeke