Auteurslezing Anne Provoost ONLINE

Omschrijving

**** Deze lezing was oorspronkelijk gepland op 28 oktober, maar door persoonlijke omstandigheden van één van de auteurs zijn we genoodzaakt de planning te wijzigen. Nieuwe datum voor deze lezing Anne Provoost: 30 september! ****

 

Opnieuw organiseren we op woensdagavond een aantal bijzondere ontmoetingen met gevestigde auteurs. Ze geven je een inkijk in de interne keuken van het schrijverschap. De auteurslezing begint om 19u tot 21.30u.

Schrijven is ook schrappen, dat weet Anne Provoost. Internationaal gewaardeerd auteur én projectbegeleider bij SchrijversAcademie, als geen ander. Maar hoe je dat, als een familieverhaal uitdijt tot een manuscript van meer dan duizend pagina's?

Voor aanvang van de auteurslezing ontvang je van ons een zoomlink zodat je de lezing live vanuit je zetel kan meevolgen. Vragen kun je stellen via de chat. 

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Liever in het echt bijwonen?

De auteurslezing vindt live plaats in de Hiberniaschool in Antwerpen. Wil je de auteur liever in het echt ontmoeten? Schrijf je dan in voor de live versie. Plaatsen zijn beperkt!

 

Foto: Anne Provoost

Sessie(s)

30 september online via zoom


Inschrijvingsdeadline

29 sep. 2020 21:00


Details

Prijs € 6.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Anne Provoost

Locatie Online via Zoom

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Online