Geef eens een verhaal cadeau

Al schrijvend creëer je het meest unieke eindejaarsgeschenk ooit. 

Overvalt jou net voor de eindejaarsperiode ook elke keer opnieuw die shopping stress? Met de zoveelste foute kersttrui durf je niet meer te komen aanzetten. Een cadeaubon blijft zeker in de kast liggen tot de vervaldatum is verstreken. En sinds dat dieet van jouw moeder kan je haar ook al geen chocolade meer schenken.

Het liefste wil je iets unieks geven, want je partner, vriend, vriendin, je collega, moeder of vader, je meter of peter, ze zijn zo bijzonder voor jou. Jullie gaan al jaren met elkaar terug en hebben samen best wat meegemaakt.

In de cursus ‘Geef eens een verhaal cadeau’ maken we van een bijzondere herinnering een fijn kortverhaal, waarin je uitdrukt hoe bijzonder dat ene moment samen met de ander voor jou wel was.

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. We gaan vanaf nul van start. We buigen ons over verschillende schrijftechnieken om jouw verhaal levendig te maken, om goede dialogen neer te zetten, om de juiste structuur aan te brengen. We geven elkaar ook feedback en we schaven en schrappen tot je verhaal helemaal klaar is.

We ontmoeten elkaar via ZOOM. Je krijgt een link doorgestuurd. Je hoeft zelf niets te installeren. 

Deelname aan deze cursus van drie sessies kost 80 euro. Wil je ook een set met mooi briefpapier en een doosje om je verhaal te schenken, dan betaal je 90 euro.

Er gelden vroegboekkortingen.

 

Sessie(s)

Dinsdagavonden 18 oktober 2022, 8 november 2022, 22 november 2022 van 19.00 tot 21.30u


Details

Georganiseerd door Het woord is van u

Docent Ilse Bockstaele

Duur Meerdere dagen

Start 18 okt. 2022 17:00

Einde 22 nov. 2022 20:30

Prijs € 80.00

Regio Online

Locatie bij jou thuis

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!