Internationale schrijfretraite in Portugal

Ben je uitgekeken op je vertrouwde schrijfomgeving? En wil je meer te weten komen over de rol van ‘ruimte’ in teksten? Dan is deze 6-daagse internationale schrijfretraite misschien iets voor jou. Laat je inspireren door de idyllische landschappen in het Portugese Sintra en ontdek samen met de andere deelnemers dat ‘ruimte’ meer is dan een inspiratiebron alleen. 

In de schrijfworkshops ga je aan de slag met thema’s als ontheemding, erbij horen en anders-zijn. Aan de hand van de inzichten die je daar opdoet, kan je ervoor kiezen om een nieuw schrijfproject te beginnen of verder te werken aan eigen concepten. Je beslist zelf in welke taal je schrijft, maar een aardig mondje Engels kunnen spreken, is mooi meegenomen.

Zowel ervaren als onervaren schrijvers zijn welkom. Onder leiding van Elena Traina en Conceição Garcia trek je samen met dertien medereisgenoten naar een pension nabij het centrum van het idyllische Sintra. Samen focus je van 8 tot en met 13 september volledig op het schrijven.

De prijzen zijn afhankelijk van je kamerkeuze. Je betaalt 1925 euro voor een gedeelde kamer. De prijs voor een eenpersoonskamer bedraagt 3135 euro. 

Een stevig prijskaartje maar het is dan ook een ervaring die je voedt voor de rest van je leven. Check deze getuigenissen.

Deze cursus wordt georganiseerd door Escrever Escrever, een collega-organisatie van Creatief Schrijven vzw, binnen het Europese Netwerk of Creative Writing Programmes.

 

Sessie(s)

Van 8 tot en met 13 september in Casa Do Valle, Lissabon.


Details

Georganiseerd door Escrever Escrever

Docent Elena Traina en Conceição Garcia

Duur Meerdere dagen

Start 8 sep 2024, 12:00

Einde 13 sep 2024, 10:30

Prijs € 1925.00

Regio Buitenland

Locatie Casa Do Valle, Lissabon

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!