Schrijf jouw verhaal

Op de wereld is maar één iemand zoals jij. Dat maakt jou uniek en waardevol, net zoals jouw verhalen. Door zelf je verhalen te schrijven ontspan je en groei je op persoonlijk vlak. Daarnaast krijg je inzichten en verwerk je zaken. Bovendien kan je anderen inspireren en ontroeren met je verhalen.

Tijdens de groepssessies Schrijf jouw verhaal vinden we inspiratie in herinneringen. We zoeken naar belangrijke momenten in jouw leven en thema’s die geregeld terugkomen. Dat gebeurt op een veilige manier en in een aangename omgeving. Jij bepaalt of je over iets wil schrijven.

Herinneringen kunnen leiden tot emoties. Als dat voor jou oké is, dan ondersteun ik je als coach om die emoties een plaats te geven in de tekst. Coachen betekent onder andere dat ik naar je luister en oplossingen uit jou laat komen zonder daar een oordeel over te hebben.

Je hebt geen schrijfervaring nodig om deze workshops te volgen. Ik ondersteun je namelijk ook op schrijftechnisch vlak. We schrijven, lezen en geven constructieve feedback op elkaars teksten. 

Schrijf je mee jouw verhaal? Schrijf je dan nu in voor de workshops.

Sessie(s)

5, 12, 19 en 26 oktober van 19 tot 22 uur


Details

Georganiseerd door StudioDNA

Docent Joris Peeters

Duur Meerdere dagen

Start 5 okt. 2021 17:00

Einde 26 okt. 2021 17:00

Prijs € 160.00

Regio Antwerpen

Locatie 2980 Zoersel

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!