Schrijfatelier

Dagen
71
Uren
23
Min
39
Sec
15

Omschrijving

In het atelier schrijven we een kortverhaal of één of meerdere romanhoofdstukken. Poëtisch of spannend, klassiek of experimenteel … dat bepaal je zelf.

De uitdaging? Je eigen stijl ontwikkelen, je eigen taal creëren, en vooral: ontdekken wat je nu echt aan de lezer wil vertellen.
Dat wordt veel schrijven, schrappen en (waarschijnlijk ook wat) ploeteren. Er liggen minimum twee weken tussen de samenkomsten. Naar het einde toe, als de verhalen langer worden, meer.

Onze avonden besteden we aan het bespreken en bijsturen van het geleverde werk (voorzie dus ook leestijd!) en – indien nodig – aan ondersteunende theorie of aan een duik in de literatuur.

Wie bij het schrijven thuis vastloopt, kan een beroep doen op de hulplijn. Je vragen worden binnen de 48 uur beantwoord. Je teksten worden voor elke samenkomst doorgenomen en van commentaar voorzien (1 uur thuiswerktijd van de docent, per persoon, per sessie)

Dit atelier is bedoeld voor wie na een basiscursus praktijkervaring wil opdoen, of voor wie in korte tijd een beperkt aantal bladzijden wil afwerken.
Werk je aan een langer project, en wil je de coaching spreiden in de tijd, dan boek je beter één of meerdere sessies in het Atelier Privé.

Sessie(s)

12 en 26/1 - 9/2 - 2 en 23/3 - 20/4 - 4/5


Inschrijvingsdeadline

31 dec. 2020 11:00


Details

Prijs € 178.00

Georganiseerd door Schrijfschool Gent

Docent Ingrid Verhelst

Locatie Gent

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners met ervaring

Regio Online


Genres