Schrijfverblijf

Deze cursus zit vol. Interesse? Meld je aan voor de wachtlijst. Stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be met vermelding 'wachtlijst schrijfverblijf'. Komt er een plaatsje vrij, dan nemen we contact met je op. 

Ben je al enige tijd aan het schrijven aan een langer verhaal en krijg je het maar niet rond? Mis je een geschikt kader, de concentratie of de dwang om eraan te beginnen of door te werken? Worstel je met je verhaalstructuur en diverse verhaallijnen? Of zit je gewoon strop en weet je zelf niet waarom? Dan is deze schrijfweek de ideale formule. 

Gedurende vijf dagen werk je met ruggensteun van auteur en docente Leen van den Berg aan je eigen schrijfproject en dat in een prachtige setting. We strijken neer in De Abdij Drongen, een eiland van rust en tijd in een zee van snelheid.

Het Schrijfverblijf biedt je de ideale omstandigheden om jouw manuscript verder af te werken: 

  • We logeren op een mooi domein waar je in alle rust kan schrijven. 
  • Je bent samen met een groep gelijkgestemde zielen en een begeleider die je helpt, tips en raad geeft bij knelpunten.
  • Je krijgt lekkere maaltijden en ’s avonds (als je dat wenst) de gelegenheid om bij een glaasje na te keuvelen over het schrijfproces van de voorbije dag.

Gun jezelf deze luxe en finaliseer eindelijk het schrijfproject dat al zo lang op je computer staat of in je lade ligt. 

 

Begeleiding


Leen van den Berg schrijft zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ze is sinds meer dan twintig jaar actief als schrijfdocente in binnen- en buitenland. 

 

"Het vrijblijvende programma sprak me vooral aan: elke dag zijn er workshops, maar je moet ze niet volgen. Ieder kiest een sessie op maat. De begeleiding is van topniveau.

Bijna elke maaltijd hadden we gesprekken over boeken en over schrijven. De groepssfeer was super. De laatste avond lazen we teksten voor en gaven en kregen we feedback." G. Daems

 

Locatie

De Oude Abdij Drongen is een complex aan de Leie waar de stilte in hoog aanzien staat. Reis er even per google naartoe en je zult zien dat deze abdij alles heeft om je te verwennen.

 

Prijs

Het Schrijfverblijf is een residentiële cursus, inclusief overnachting in een eenpersoonskamer met sanitair, ontbijt, lunch, diner en koffiepauzes. 

De prijs bedraagt 660 euro. 

Je kan betalen in schijven

Je kan ook steun vragen aan familie en/of vrienden door je een waardebon cadeau te laten doen. Op die manier dragen zij een steentje bij aan jouw verblijf. 

 

Cursus goedkoper door bijkomende subsidie  

Omdat deze cursus kadert in de bijkomende kernopdracht ‘amateurkunsten talentontwikkeling’ van de organisatie Creatief Schrijven vzw betalen wij een deel van het inschrijvingsgeld. Per deelnemer leggen wij 200 euro bij bovenop het bovenstaande inschrijvingsgeld. Dit op voorwaarde dat de deelnemer zich akkoord verklaart om na afloop een uitgebreid evaluatieformulier in te vullen. 


Je kan per kalenderjaar slechts één keer van deze bijkomende subsidie gebruikmaken. 

 

Kortingen 

15% korting voor:


- jongeren (-26)

- omdat deze cursus extra gesubsidieerd wordt kunnen wij hiervoor geen lerarenkorting toestaan. 

 

Korting op magazine VERZIN

Bij je cursus kan je een voordeelabonnement bestellen op VERZIN, het tijdschrift dat je aan het schrijven zet. Je krijgt dan eenmalig 25% korting en betaalt slechts 18 i.p.v. 24 euro voor een jaarabonnement. 

Laat dat interessante leesvoer maar komen? Vink dan het extra veld aan op het inschrijfformulier. 


Deze korting geldt enkel voor verzending in België. 

 

Sessie(s)

Van woensdag 3 april (10u) tot zondag 7 april 2024, in de Oude Abdij Drongen.


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Leen van den Berg

Duur Meerdere dagen

Start 3 apr 2024, 08:00

Einde 7 apr 2024, 10:00

Prijs € 660.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Oude Abdij Drongen, Drongenplein 27 9031 Drongen (Gent)

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!