Schrijfweek in Spanje 1 - 8 september 2022

Schrijfweek in Spanje 1 - 8 september 2022
Jouw Verhaal voor de wereld

Droom jij van het schrijven van je eigen boek?

Dan is de kans groot dat je anderen wil helpen en inspireren. 

Dat je van nature een helper, een brenger van troost en van licht, iemand die anderen graag beter doet voelen.

En je weet dat als je Jouw Verhaal zou delen met de wereld je een heleboel mensen zou raken, een hart onder de riem steken, ja, misschien wel hun leven zou veranderen.

Toch durf je dat weten niet helemaal te vertrouwen. Een geniepig stemmetje fluistert in je oor: denk je nu écht dat iemand in jouw verhaal is geïnteresseerd? Of: Denk je nu echt dat je kunt schrijven? En omdat je bang bent dat dat wel eens waar zou kunnen zijn, steek je voor de zekerheid je verhaal maar weer weg. Je stelt het nog maar even uit. Het kan toch zeker altijd later nog?

Maar wat als je jezelf toch de toestemming en de ruimte zou geven om het een kans te geven? Niet straks, niet over vijf jaar, maar nu?

Stel je voor dat je je aanmeldt voor de intieme schrijfweek die ik in mijn huis in Spanje aanbied van 1 tot 8 september, en dat je écht begint aan jouw boek? Op een heel toegankelijke, makkelijke manier die je niet zelf hoeft te bedenken?

Door te kiezen voor mijn begeleiding tijdens de schrijfweek, krijgt dat geniepige stemmetje steeds minder vat op je, en krijg je helderheid over jouw Verhaal voor de Wereld en de vorm waarin jouw verhaal het best tot zijn recht komt. Zodat jouw boek er komt. Niet straks, niet over vijf jaar, maar nu.

Wat gaan we doen
Zes dagen lang, elke dag wakker worden in een heerlijk stilteparadijs in het midden van de natuur, mediteren en schrijven in goed gezelschap, schrijfmeters maken en steengoed begeleid worden zodat je teksten van een betere kwaliteit worden en je jouw meest authentieke verhaal ontdekt.

En dan, als je uitgeschreven bent voor de dag een verfrissende duik in de rivier, gezellig en lekker tafelen, diepgaande opliftende gesprekken, samen lekker dansen...

Het wordt huiselijk, gezellig, ontspannen én tegelijk neem ik jullie schrijfprojecten heel serieus. Ik wil jou op de best mogelijke manier begeleiden om je boek in één week tijd een heel pak vooruit te helpen. Wat is jouw Waarom, welk verhaal wil je nu écht vertellen, welke vorm en structuur krijgt je boek, hoe schrijf je pakkend en authentiek, hoe schrijf je door, hoe ga je om met blokkades... Ik geef ook masterclasses op vraag en op maat voor de hele groep

Voor wie
Deze week is voor schrijfsters of schrijvers die een week lang diep in hun boek willen duiken. Dit is een unieke kans voor heel diepgaande, individuele begeleiding door mij bij jouw schrijfproject. Doordat we in een hele kleine groep werken, kan ik de begeleiding helemaal afstemmen op wat jij nodig hebt. Ik heb zelf meer dan 50 kinderboeken geschreven en honderden mensen begeleid bij het schrijven van hun boek.

Er zijn nog max. 2 plekjes vrij. Voor iemand die nu echt werk wil maken van zijn of haar boek. Voor iemand die zin heeft in een diepgaand schrijfavontuur. Voor iemand die voluit ja zegt tegen de schrijfster of schrijver in zichzelf.

Waar & Wanneer
In mijn huis in Villalonga, Spanje, op een stilteplek in de natuur dichtbij de rivier.

Vliegen doe je naar Valencia luchthaven. Van daaruit is mijn huis makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Aankomst op donderdag 1 september na 14u

Begin schrijfweek op vrijdagochtend 2 september (6 dagen)

Vertrek op donderdag 8 september voor 12u

Goed om weten: ik woon samen met een hondje en poezen.

Investering
1500,- all-in 

> 21% BTW

> begeleiding

> 7 overnachtingen

> alle maaltijden

Sessie(s)

Aankomst op donderdag 1 september na 14u
Begin schrijfweek op vrijdagochtend 2 september (6 dagen)
Vertrek op donderdag 8 september voor 12u


Details

Georganiseerd door Agatha Cornelia

Docent Agatha Cornelia

Duur Meerdere dagen

Start 1 sep. 2022 12:00

Einde 8 sep. 2022 08:00

Prijs € 1500.00

Regio Buitenland

Locatie Villalonga, Spanje

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Coaching

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!