Schrijven en kunst op zondag: Antwerpen - WACHTLIJST

Deze cursus zit vol. Interesse om deel te nemen? Stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven met vermelding 'Wachtlijst Schrijven en kunst Antwerpen' en we zetten je op de wachtlijst. 

Ook in het najaar van 2022 maken we van elke laatste zondag van de maand een schrijfdag en dat telkens in een andere stad, in een ander museum en met andere kunstwerken als inspiratiebron. We ronden de najaarsreeks af in Antwerpen.  

Schrijfdocente Christina Vanderhaeghe neemt je mee op pad met gerichte kijk- en schrijfopdrachten. Jij klimt vervolgens in de pen. Benieuwd welke gedichten of verhalen we zullen oogsten op het einde van de dag.  

Het vernieuwde Koninklijk Museum Antwerpen

Na een verbouwing van meer dan tien jaar zwaaien de deuren van Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen weer open. 
We treden in de sporen van Antwerps dichter Maurice Gilliams(1900-1982), voor wie kleur klank opwekt. We gaan op zoek naar vier kleurrijke werken en laten ons daarin verdwalen. We kijken en we turen. Zo lang tot we klanken horen. Die gieten we in woorden, in taal. We verbinden in een persoonlijke bijdrage het artistieke van vroeger met het actuele nu. 

Als deelnemer aan deze schrijfdag maak je een kleine verzameling van eigen teksten, gedichten, verhalen en bouw je aldus aan een persoonlijke collectie.

We geven elkaar feedback, waardoor je schrijvende creatie alleen maar schoner wordt en dragen voor. Voorkennis is niet vereist: kunst werkt en met enkele schrijfopdrachten leer je de vorm kennen waarin jouw schrijven zich het best ontwikkelt.

 

Praktisch 
Breng je eigen picknick en drank mee. 
Een week vooraf ontvang je een mail met meer info. 

 

Prijs

49 euro, inclusief museumticket en twee drankjes

 

Korting bij hele reeks ‘Schrijven en kunst op zondag’

Deze sessie maakt deel uit van een groter traject ‘Schrijven en kunst op zondag’, telkens de laatste zondag van de maand.  Wil je ook de andere drie sessies volgen? Dan bespaar je 49 euro en krijg je één sessie cadeau. Je betaalt dan 98 euro i.p.v. 147 euro. 
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Wil je een abonnement op ‘Schrijven en kunst op zondag’? Stuur dan uiterlijk 20 september een mailtje naar info@creatiefschrijven.be 


Andere kortingen

15% voor:

  • jongeren (-26)
  • leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).
     

Op magazine VERZIN

Bij je cursus kan je een voordeelabonnement bestellen op VERZIN, het tijdschrift dat je aan het schrijven zet. Je krijgt dan eenmalig 25% korting en betaalt slechts 15 i.p.v. 20 euro voor een jaarabonnement. 

Interesse? Vink dan het extra veld aan op het inschrijfformulier. 

Deze korting geldt enkel voor verzending in België. 

Sessie(s)

Zondag 27 november van 11u tot 17u in het KMSKA, te Antwerpen.


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Christina Vanderhaeghe

Duur 1 dag(deel)

Start 27 nov 2022, 10:00

Einde 27 nov 2022, 16:00

Prijs € 49.00

Regio Antwerpen

Locatie KMSKA, Leopold de Waelplaats 2, 2000 Antwerpen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!