Schrijven op een landgoed

Dagen
68
Uren
16
Min
42
Sec
39

Omschrijving

Ben je al enige tijd aan het schrijven aan een langer verhaal en krijg je het maar niet rond? Mis je een geschikt kader, de concentratie of de dwang om eraan te beginnen of door te werken? Worstel je met je verhaalstructuur en diverse verhaallijnen? Of zit je gewoon strop en weet je zelf niet waarom? Dan is deze schrijfweek de ideale formule.

Gedurende vijf dagen werk je met ruggensteun aan een eigen schrijfproject.

En dat in de ideale omstandigheden om jouw manuscript verder af te werken: 

in een comfortabele villa waar je schrijft in een rustige, inspirerende en groene omgeving. 
samen met een groep gelijkgestemde zielen en een begeleider die je helpt, tips en raad geeft bij knelpunten. Met heerlijke maaltijden en ’s avonds de gelegenheid (als je dat wenst) om bij een glaasje na te keuvelen over het schrijfproces van de voorbije dag.

Gun jezelf deze schrijftijd en reserveer je plaats! 


Coronaproof

We zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt.

We schrijven, eten, leven zo veel mogelijk in de gezonde buitenlucht. Bij voldoende mooi weer eten we ook buiten. Binnenruimtes worden maximaal verlucht, binnendeuren blijven open, buitendeuren overdag ook zoveel mogelijk.  

Je slaapt in een eenpersoonskamer.

Het spreekt voor zich, maar als één van je huisgenoten of jijzelf een corona-besmetting hebben, mag je helaas niet komen. In dat geval kan je tot 12 uur voor de start van de cursus kosteloos annuleren. 

 

Begeleiding

Leen van den Berg schrijft zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ze is sinds meer dan twintig jaar actief als schrijfdocente in binnen- en buitenland. 


Locatie

Villa Hellebosch is een ruim landhuis, gelegen in het midden van een hectaren groot domein met een rustiek park, weiland en beukenbos, verborgen in de plooien van een arcadisch stukje platteland.

Gastvrouw Alexandra Cool maakt van haar huis een plek waar schrijvers, vertalers, kunstenaars, componisten, denkers en academici in alle rust kunnen werken.

 

 


Nog 2 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

Van maandag 19 tot vrijdag 23 juli


Inschrijvingsdeadline

1 jul. 2021 10:00


Details

Prijs € 799.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Leen van den Berg

Locatie Villa Hellebosch, Vollezele

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Vlaams-Brabant


Nog 2 vrije plaatsen.

Inschrijven