Studieredactie, redactie, proeflezen en schrijfcoaching op maat.

Dagen
252
Uren
05
Min
30
Sec
00

Omschrijving

Een cursus volgen in groep is een goede investering in je schrijfkunsten, maar soms moet je verder durven gaan om je talent echt alle kansen te geven om zich te ontplooien. En jouw talent, verdient het beste! De volgende, heel belangrijke stap is dan om professionele commentaar te vragen op een concreet stuk van je manuscript of verhaal. Redactie of proeflezen is dan het logische vervolg in je leertraject.

Pen Stewart heeft veel ervaring met redactie en met het schrijven in de verbeeldingsgenres: fantasy, scifi, horror, magisch realisme, dystopie, en alle aanverwante subgenres. Je bent echter ook met een thrillerverhaal of een ander genreverhaal van harte welkom.

Indien je schrijfkunsten nog niet op een publiceerbaar niveau staan, is er nu de speciale optie "studieredactie". Je krijgt redactie op je tekst, maar daarbij krijg je extra schrijfoefeningen en begeleiding daarvan op jouw maat, specifiek op jouw werkpunten gericht. Zo ga jij als schrijver veel sneller vooruit!

 

Sessie(s)

Eender wanneer jij wil en er tijd voor hebt. Je stuurt je manuscript op, ik beoordeel de kwaliteit, bepaal het juiste traject voor jou en bezorg je een offerte op maat. (De 55 eu hieronder aangegeven is indicatief als we bvb online, life coachingfsessies doen per uur als nabespreking. Ik werk echter met elke persoon op maat, dus de prijs wordt ook elke keer op maat gemaakt. Ik heb vaste prijzen per woord voor proeflezen, redactie of studieredactie. Als we van start gaan spreken we af wanneer je de feedback terug wilt.


Inschrijvingsdeadline

31 dec. 2021 11:00


Details

Prijs € 55.00

Georganiseerd door Pen Stewart

Docent Pen Stewart

Locatie online

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Vlaanderen