Your Story? Jouw Verhaal?

In deze cursus ontwikkelen we jouw persoonlijke stem, krijg je tools en bespreken we wekelijks jouw werk. Daarnaast krijg je een hele reeks methodes waardoor je jezelf verder kan ontwikkelen.

We kijken en lezen verhalen om je culturele bagage te vergroten maar ook om nieuwe inzichten te krijgen. We bespreken klassiekers en avant-garde, benen structuren uit en krijgen ze zelf in de vingers.
Elke deelnemer ontwikkelt een eigen parcours en krijgt daarvoor wekelijks een unieke aanpak. Doordat de cursus langlopend is heb je de tijd om jezelf te ontplooien en ook groter gehelen (een scenario, een roman) af te werken.

Er zijn twee verschillende pistes mogelijk: ofwel kies je voor de optie T.V./Theater ofwel kies je voor de optie Literatuur/Romans.

 

Benjamin Van Tourhout schreef een hele reeks theaterteksten en T.V.-scenario's, hij is onderzoeker aan de KU en doctoreerde in 2018 met een onderzoek over de impact van helden in de hedendaagse literatuur. Hij combineert dus artistieke teksten met academische papers, zie ook: http://kuleuven.academia.edu/benjaminvantourhout 

info? benjamin.vantourhout@kunstacademieterbeuken.be

Sessie(s)

Wekelijkse sessie van drie uur.


Details

Georganiseerd door Kunstacademie Lokeren

Docent Benjamin Van Tourhout

Start 2 sep 2020, 16:00

Prijs € 180.00

Regio Oost-Vlaanderen

Locatie Lokeren

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!