Wij zoeken een administratief verantwoordelijke (m/v/x)

Wij zoeken een administratief verantwoordelijke (m/v/x)

Na vijf fijne en intensieve jaren verlaat Tülin Erkan onze organisatie. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan in de jeugdsector. Daarom zoeken we een nieuwe collega.
Leid je graag de zaken in goede banen? Ben je een krak in administratie? Houd je van contacten beheren, personeelszaken, facturatie en inschrijvingen opvolgen? En ondersteun je graag andere collega's bij de realisatie van een evenement?
Bekijk dan de volledige vacature en stel je uiterlijk 3 oktober kandidaat.

Lees meer

Auteurslezing Koen Peeters

Het Basisjaar Literair Schrijven gooit zijn deuren open en verwelkomt vier auteurs die komen vertellen over het schrijversvak. Heel interessant en open voor iedereen!
Koen Peeters, auteur van 13 boeken, bijt de spits af. Hij vertelt over zijn schrijverscarrière, hoe hij die met een fulltimebaan combineerde en wat literatuur voor hem betekent.
Welkom op woensdag 25 september om 19u in De Nieuwe Vrede, Berchem.
Schrijf je in!

Lees meer

Hoe bouw je een jaartraject op? – inspiratiemomenten voor schrijfdocenten

Hoe stel je als schrijfdocent een jaarprogramma op? Je hebt een arsenaal aan schrijfopdrachten. Hoe en wanneer zet je ze in? Hoeveel schrijftijd gun je de cursisten? En hoeveel ruimte maak je vrij voor feedback? Kom naar de eerste inspiratievolle workshop met Yella Arnouts in het prachtige nieuwe Predikheren in Mechelen.

Lees meer

Zakelijk schrijven kan je leren

Schrijf je voor je job weleens een blogpost, een rapport of een tekst voor een flyer? En kost je dat bloed, zweet en overuren?
Ontdek ons cursusaanbod.

Lees meer

Hellebosch / zoals alleen een eik kan kijken

Kunstboek, fictie en poëziebundel in één!

De legendarische Poetry Summer Academy, onder leiding van Daniel Billiet, viert dit jaar zijn tiende editie met een exclusieve bundel. Die bevat gedichten, verbluffende verhalen en nooit eerder uitgegeven foto's van Alexandra Cool.
Haal dit prachtexemplaar voor een prikje in huis.

Lees meer

"Je zintuigen wakker maken, is de schrijver die je bent wakker maken." Bart Moeyaert